lørdag den 31. marts 2012

Jorbær- og hyldeblomst koldskål


Ingredienser
 
200 g Kammerjunkere
½ l kærnemælk
½ l tykmælk
150 g jordbær
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft (ikke blandet med vand)
1 spsk. vaniljesukker
Skallen af ½ økologisk citron
1 spsk. frisk mynte
1 spsk. sukker
 
Fremgangsmåde
 
Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.
 
Opskriften er meget simpel at følge, og lave. Så bare kom igang, eller gem den, og hyg dig med denne opskrift til sommer.
 
From - T


Ingen kommentarer:

Send en kommentar