Helt i kage


Velkommen til min opskrift samling og min hobby passion af herlige kager

fredag den 30. marts 2012

Jordbær kager


Ingredienser

1 pose Færdig Kransekagemasse
300 g færdig flødecreme
1 dl pisket piskefløde
500 g jordbær

Fremgangsmåde

Færdig Kransekagemasse sprøjtes ud til en lille kagebund (ca. 6 cm i diameter) i silikoneforme eller på bagepapir.

Kagerne bages ved 210° C i 10-11 min.
Lad kagerne køle lidt af.

Imens piskes piskefløden og vendes sammen med flødecreme*. Dekorér herefter de bagte kager med flødecreme og friske jordbær.

Hvem elsker ikke jorbærkage, og hvem elsker ikke nemme jorbærkager?

Du kan købe en masse færdige pakker til dette, fra ODENSE marcipan, som du kan købe i store supermarkeder, Føtex, Bilka og Kvickly har det største udvalg!

From  - T


Ingen kommentarer:

Send en kommentar