lørdag den 31. marts 2012

Kiksekage

Ingredienser

1 pk. Vanillekiks, evt. andre kiks
3 stk. pasteuriserede æg
200 gr. flormelis
125 gr. kakao
250 gr. palmin, som også er palmefedt.

Fremgangsmåde

Æg og flormelis piskes godt sammen. Den sigtede kakao blandes i. Palminen smeltes over svag varme, afkøles let og piskes i kakaomassen. Hvis kakaomassen er meget stiv, kan der tilsættes lidt appelsinjuice, kaffe eller Grand Marnier. En sandkageform fores med smørrebrødspapir. I formen lægges et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks – kakaomasse både i bund og i top. Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet. Kiksekagen skæres i skiver og er klar til servering.

Kiksekage, smager super godt.... Når du spiser det første stykke, så overvej om du vil nyde et stk. og så tage et mere senere.

God arbejdslyst! & Påskeferie!

From - T

Ingen kommentarer:

Send en kommentar