Til ca. 16 stk - 10 - 15 min i ovnen ved 160 grader
Ingredienser:
- 50 g. stødte mandler eller mandelmel
- 25 g. Hasselnødder, fintmalede
- 115 g. flormelis
- 2 store æggehvider
- 50 g. strøsukker
Nutella eller andet chokolade smøre pålæg til fyld.
Fremgangsmåde:
1. Blend mandler, hasselnødder og flormelis i nogle sekunder.
2. Sigt blandingen i en skål.
3. Pisk æggehvider til stivt skum og tilsæt sukker lidt ad gangen. Til det bliver marengs agtigt. Tilsæt evt. lidt frugtfarve.
4. Fold mandelblandingen i marengsblandingen, 1/3 af gangen til blandingen er blank og jævn.
5. Hæld i en sprøjtepose eller pose og tryk ud i lige store cirkler på en bageplade.
6. Drys hasselnødder over og lad dem hvile i ca. 30 min VIGTIGT!
7. Bages i 10 - 15 min. til de får kulør. Stilles til afkøling 10 min. og løsnes forsigtigt fra bagepapiret.
8. Smør Nutella på bundende efter behov og saml dem forsigtigt til sandwichagtige kager.
Tip:
- Tegn evt. cirklerne med en passer, så du er sikker på, at de får samme størrelse.
- Sørg for at de alle bliver lige tykke. Ca. 1/2 cm.
Tophøj
Ingen kommentarer:
Send en kommentar