Dette er min absolutte favorit opskrift på kanelsnegle.
De smager helt fantastisk (endnu bedre end fra bageren) er billige at lave, og super lette!
Ingredienser:
Til dejen:
2½ dl mælk
50 g. gær
170 g. smør
500 kg. hvedemel
3 spsk sukker
Til fyldet: (dobbeltportion er bedst, så er der nemlig nok)
100 g. smør (rigtig smør er bedst, men bagemargarine kan nemt bruges)
100 g. Brun farin
½ spsk. stødt kanel
Fremgangsmåde:
Udrør gær i mælk. (stilles til side)
Findel smørret, og smuldr det i melet.
Tilsæt sukkeret.
Mælk/gær blandingen hældes i melet, og det æltes godt.
Stilles til hævning ca. 1 time (der kan skæres ned på tiden, hvis man har travlt)
Fyldet:
Smør, farin og kanel blandes sammen.
Del dejen i to lige store stykker.
Rul hver del ud til et tyndt lag.
Smør halvdelen af fyldet god ud over hele dejen.
Rul dejen sammen, og skær dem ud i ca. 1 cm store skiver.
Lad dem hæve i ca. 15 min. (kan udelades)
Bages midt i ovnen ved 225 g. i ca. 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar