Den heligste, søde og spændende dessert. Jordbær fromage. Ekstra god med flødeskum på toppen!
Ingredienser:
500 g jordbær
8 blade husblas
4 æggeblommer
100 g sukker
2 spsk portvin kan undlades
4 dl piskefløde
8 blade husblas
4 æggeblommer
100 g sukker
2 spsk portvin kan undlades
4 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Smelt den i det vand der følger med over vandbad eller i mikroovn.
Pisk æggeblommer, flormelis og sukker skummende og hvidt.
Rør skiveskårne jordbær i æggemassen.
Rør lidt at æggemassen i husblassen.
Rør husblassen i æggemassen.
Pisk æggehvider stive
Pisk piskefløde stift.
Når æggemassen er tyktflydende, vendes flødeskum og hvider i.
Kom fromagen i serveringsskålen og stil den i køleskabet i min 3-4 timer.
Kan pyntes med flødeskum og ekstra jordbær!
God bagelyst og glædelig fredag d. 14 December !
Hvor mange personer er opskriften til?
SvarSlet