Ingredienser:
100 g. god mørk chokolade
100 g. smør
100 g. sukker
70 g. past. æggeblommer
80 g. past. æggehvide
Fremgangsmåde:
1. Chokolade og smør smeltes over vandbad.
2. Æggeblommer og 2 spsk. sukker piskes luftigt i en skål.
3. Pisk hviderne og resten af sukkeret stive i en anden skål.
4. Vend forsigtigt hviderne i chokoladeblandingen.
5. Fordel lidt over halvdelen er chokolademassen i muffin forme. Bages 175 grader i cirka 20 min.
6. Alt afhængig af, hvor "mørk" og kraftig i smagen du ønsker dine cupcakes, kan du vende 2-4 spsk. flødeskum i chokolademoussen så den bliver lysere og mere spisevenlig. Stilles i køleskabet til kagerne er kølet af.
7. Når kagerne er kølet af fordeles chokolademoussen over kagerne med en tyl. Drysses med fx. frysetørrede hindbær og stilles på køl et par timer for det bedste resultat.
God bagelyst!
I punkt nr. 6 skriver du at man kan vende noget i chokolademoussen - mangler der et ord? :)
SvarSletDet er selvfølgelig flødeskum, jeg mener. Det må du undskylde ;-) En lidt lysere farve og mildere smag kan et par skefulde flødeskum give!
SvarSlethvor mange bliver der cirka
SvarSlethvor mange bliver der
SvarSlet