Til en bageform på 22 cm. til ca. 6-8 personer alt afhængig af størrelserne på stykkerne.
Bund
100 g. digestive kiks
40 g. chokolade
40 g. mandler
50 g. smeltet smør
Fremgangsmåde
1. Knus kiksene i en pose med en kagerulle.
2. Skær mandler og chokolade.
3. Smelt smør og bland alle tingene sammen.
4. Pres det ned i bunden på formen og lad det stå i køleskabet imens, du laver flødeostecremen.
Flødeostecreme
270 g. philapelphia
2 dl. creme fraiche
1 stang vanilje
100 g. sukker
3 blade husblas
Fremgangsmåde
1. Pisk philadelphia, creme fraiche, vanilje og sukker godt.
2. Læg husblas i blød og smelt det over vandbad med et par teskeer vand.
3. Tilsæt husblassen imens du pisker godt. Pisk lidt endnu.
4. Hæld flødeostecremen over bunden og lad den køle nogle timer.
5. Pynt kagen med friske bær. Her har jeg brugt ca. 170 g. hindbær.
God bagelyst!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar