tirsdag den 4. november 2014

En drømmende drømmekage


Passer til en springform, der er 20 cm. 

Ingredienser: Til kagen


2 dl hvedemel
25 g smør
1,5 dl sukker
2 æg
1 dl mælk
1,5 tsk bagepulver
1/2 tsk vaniljesukker

Ingredienser: Til Fyldet/ glasuren


125 g smør
125 g kokosmel

2,5 dl brun Farin
1/2 dl mælk

Fremgangsmåde:

1. Kog mælk og smør op og lad det køle af.


2. Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, luftigt og skummende. 


3. Bland Mel, vaniljesukker og bagepulver sammen og vend det i. 


4. Hæld lidt ad gangen det afkølede mælk/smør i dejen og vend det også i. 

5. Dejen hældes på en bradepande dækket med bagepapir. Dejen er nok til en normal bradepandestørrelse. 


6. Kagen bages ca. 20 min. ved 200 grader.


Glasuren:


1. Varm ovnen op til 225 grader. 


2. Smør, kokosmel, brun farin og mælk blandes i en gryde indtil massen er ensartet og smøren er fuldstændig smeltet. 


3. Glasuren fordeles på den bagte drømmekage og skal nu bages igen i ca. 5 min ved 225 grader.



God bagelyst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar